top of page
  • Skribentens bildTor

Försvunna färger

Hej! När jag var barn fick jag en akvarell-låda av en släkting. Den var av proffskvalitet och flera akvarellkoppar fanns kvar. Jag använde den flitigt under perioder och den följde med under alla flyttar jag gjort genom åren. Men när jag skulle leta fram den där jag bodde sist, för att börja måla igen, så var den spårlöst borta. Jag har flyttat nu, men det finns möjlighet att få tillbaka den om den fortfarande finns kvar där. Finns den där, eller har den kommit bort i någon flytt?

”Palett”


Hoppas du hittar dina akvareller (ja jag vet - detta är olja på bilden men det är vad jag har)

Svar När du flyttade till din förra bostad (där du inte hittade grejerna) ställde du undan en del saker hos någon annan (vän, släkting eller liknande). Grejerna står i en packlåda och samlar dam och det har de gjort länge. Är det möjligt att du tillsammans med dem hade några målardukar? Det står ett par dukar tillsammans med packlådan.

Min bild är att de står varmt (just nu ) och högt. På en vind över ett garage elelr på en lagerhylla högt upp mot ett tak tror jag.

15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page