top of page
  • Skribentens bildTor

Får vi fastigheterna sålda?

Hej! Skriver igen om våra tomter vi vill sälja.

Vi har beslutat att ta mäklare på Vi har försökt själva o fått bud men dom bara driver med oss därför mäklare Sen tvingar vi fram spekulanter som vill köpa o mäklaren kan dom inte driva med o sen blir det ute på hemnet o bredare marknad.

Kan ni se budgivning Vi har fått chansen att köpa tillbaks vår lilla stuga o vi önskar det om vi får lånelöfte Vi vill nog bygga villa där Hur ser det ut Blir det en snabb försäljning o bra betalt

CoR


Det blir en bra försäljning men inte helt snabb

Svar: Försäljningen kommer gå bra och det är en bra ide att ta till en mäklare eftersom det är mer med att sälja ett hur än att bara få in bud (som ni märkt). Dock är det ofta så att fler vill köpa än i slutänden kan så det är nog inte att de driver med er så mycket som att många väljer att göra ett mer positivt intryck än de egentligen känner (det är alltid lättare att backa ur efterhand när man inte står ansikte mot ansikte med någon).

Dock kommer det ta sin tid innan det blir sålt. Det finns ett litet, litet fönster att det kan gå nu redan under september (om ni är igång med mäklaren före den 15:e) men annars kommer det dröja förutsatt att ni vill ha ett hyggligt pris. Det kommer vara en bättre vintermarknad än på många år för husförsäljning men i just ert fall ser det inte ut som om det kommer att gå i lås på den här sidan årsskiftet och med all sannolikhet inte förrän fram mot 2:a kvartalet 2021.

Däremot kan ni räkna med ett bra pris.

När det gäller stugan ni vill köpa så ser det lite konstigt ut med timingen men jag utgår från att det hänger ihop med försäljningen och att den kommer ta lite tid.

Däremot ser det väldigt bra ut på lite sikt. Om två år ser ni ut på livet från en ny horisont med allt detta bakom er och bara enkla dagar framför er.

Jo budgivning – segt i år med få bud (om det inte sker nu snabbt) men bra efter nyår.

28 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentarer


bottom of page