top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Får jag nytt jobb och har jag mediala gåvor?

Min fråga: kommer jag få nya arbetsuppgifter eller nytt jobb. Kommer min ekonomi förbättras/vinna några pengar. Kan ni se om jag har några mediala förmågor. Sista frågan är: kommer min man bli frisk, kan ni se vad som är fel på honom.

Hoppas och tror

Dina mediala gåvor behöver träning för att växa

Tre frågor i en:

Låt oss börja med de första två för de hänger ihop:

Sett till ditt horoskop är du ett kap för vilken arbetsgivare som helst: Stark, självständig, rak och mer medkännande än vad som syns på ytan när du alltid helhjärtat dyker in i det du gör.

Min misstanke är att du ibland kanske ses som för stark och driven och att det ibland gör sådant som du tycker borde vara lätt motigt och frustrerande.

Givet ditt horoskop och de förutsättningar som finns under de kommande året ser det ut som följer:

Du kommer inte FÅ något nytt – men du borde TA det istället.

Aktivt sökande är det som kommer betala sig. Din kapacitet, din styrka och dina förutsättningar gör att du borde titta på vad som finns en nivå över din i första hand. Satsa på chefskap – gärna ett sådan där du kan leda handfast och visa vägen med vad du gör och inte vad du säger.

Utan arbete kommer du inte stå men eftersom det inte riktigt ”tänder till” jobbmässigt förrän under andra halvåret 2020 så finns det en bra möjlighet att en utbildning kan vara vägen framåt för dig. En påbyggnadskurs, en breddning eller fördjupning som ändrar förutsättningarna och öppnar dörrar och som dessutom visa andra (blivande och nuvarande chefer) att du inte bara är duktig på det du gör utan också har ambitionen och viljan att bli duktig på det du kommer att göra.

Så JA, jobbbiten löser sig men ska det bli bra handlar det om att du behöver välja, satsa och söka snarare än vänta och hoppas.


Nu till det mediala – jodå visst har du det MEN exakt det som ger dig förmågan är också det som gör det svårt för dig att höra och se den.

Din starka övertygelse och den där styrkan du har i att på ett ögonblick veta vad som är rätt, välja väg och sedan hålla fast vid det valet är beundransvärt och i många jobb avgörande men det gör också att du bestämmer dig för vad som är vad innan du lyssnat, eller känt, färdigt.

Det gör att du lätt misstar spökerier för dragiga fönster eller dragiga fönster för spökerier. Tvärsäker är inte en dålig egenskap för någon med mediala förmågor men om något krävs lyhördhet, tålamod och ödmjukhet under den ”inhämtande” fasen.

Mitt förslag om du vill öva dina förmågor och vill känna att de ger något rätt snabbt är att börja med verktyg som är lika direkta och svartvita som ditt kynne. Så här följer mina tips för just dig:


Pendel – det ultimata ja – eller – nej verktyget. Snabba raka tydliga svar på bekostnad av nyanser. Kommer lära dig ställa rätt frågor och formulera det du vill rakt och endimensionellt.

Lenormandkort – Raka svar utan mycket tolkningsmån. Lär en att lita på någon annans förutsägelser utan rum för personliga åsikter. (Antingen förmedlar man vad korten säger och då blir det rätt eller så tolkar man korten och då blir det, tills man kan sin Lenormandlek mycket väl, fel.


När du känner att du behärskar dessa kommer du ha lärt dig tillräckligt mycket om vad som kommer från dig och vad som kommer från krafterna runt dig för att kunna gå vidare. Givet dina förutsättningar finns det vägar som borde vara troligare och lättare för dig än andra – men det kan vi ta när du är där. (eller via nån av de artikelserier och kurser som är på väg in på sidan framöver).Nu till del 3

Jag kan och vill inte säga exakt vad han är sjuk i men jag kan säga att hans vanliga metod att lösa hälsoproblem på inte kommer fungera.

Inledningsvis – han är mer medveten om hur han mår och är mer oroad för det än han påskiner och det är bra eftersom vägen till full hälsa går genom att lyssna på andra och göra det de säger!!!

Det finns inga genvägar eller magiska trix. Få rätt diagnos och gör jobbet så ordnar det sig.

Problemet här är kanske mer att hitta vad som är rätt och att vara öppen med sin läkare är rätt väg här. Istället för att låta läkaren ta de prover han vill borde din man säga till läkaren vad han tror och fruktar att det är och låta läkaren ta prover på det.

Antingen har man då rätt och får rätt vård eller så har man fel och då slipper man dels oron och dels blir det upp till läkaren att svara på ”vad är det är istället”.

Men som sagt – med rätt diagnos och att din man inte ”känner sig frisk” utan faktiskt gör det han ska och rättar sig efter vad hans läkare säger så kommer det gå bra.

23 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page