top of page

Får jag ett jobb?


Jag undrar om jag kommer få nått jobb under de här året här i Sverige och hur mitt år kommer vara.

"D"


Svar: Det här är ett bra år för Stenbockar men den tur du har under året rör i första hand studier och nya kunskaper. På arbetsmarknaden har du lättast att få jobb som rör utbildning, media, internet, ny teknik, religion eller new age. Lite medvind har du också i samband med teater, film och olika typer av scenarbete. Kanske också turistindustri.


Jag skulle vilja lägga till här att du har många talanger, men den mest framträdande är din förmåga att lära ut eller ge instruktioner på ett sätt som är effektivt och charmerande. Så småningom kanske du ger dig in i politiken, där den här talangen kan komma väl till pass, men det innebär också att du har en fallenhet för alla instruktörs- och tränarjobb. Du skulle även bli en bra lärare, särskilt med inriktning på vuxna elever.


Februari är en bra månad för jobbsök, och nästa riktigt bra period är augusti-september.


Din ekonomi borde också fungera bra i år, särskilt under andra halvåret. En del inkomstkällor är antagligen tillfälliga, till exempel kanske du säljer något och gör en bra vinst. Men sammantaget ser det ljust ut.


Värt att nämna är också att sommaren blir spännande. I slutet av juli eller i början av augusti träffar du någon som kommer att spela en avgörande roll i ditt liv. Det kan handla om kärlek men det är troligare att det rör sig om något annat, kanske en ny vän med ett kontaktnät som gör stor skillnad för dig. Vad det än är, så är det förmodligen en positiv förändring och dessutom en del av ditt personliga öde.

11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page