top of page

Får jag behålla mitt extra barnbarn?


Min dotter har separerat och jag är väldigt orolig för att tappa kontakten med mitt extra barnbarn. Jag tycker mycket om barnbarnens pappa också, vi har fin kontakt och han säger att jag självklart kommer att fortsätta att vara alla hans barns mormor. Men min dotter är avig och vill inte ens att jag pratar om honom. Hon tycker att jag har varit ett dåligt stöd för jag ville inte att de skulle separera alls. Jag tycker fortfarande att det är en dum idé och det tänker jag fortsätta tycka. Kommer det att bli så att jag får behålla mitt extra barnbarn? Kan det till och med bli så att dottern ångrar sig och räddar sitt äktenskap?

"Mormor"


Svar: Jag kan inte spå din dotters framtid om hon inte frågar mig själv, så jag kan inget säga om hennes beslut eller hur det går med dem.

Korten säger att det största hindret mellan dig och barnbarnen faktiskt inte är din dotter och hennes känslor, utan saker som är på gång i ditt eget liv. Det ser ut att bli händelserikt ut framöver. Kanske är det ett nytt jobb, ett förtroendeuppdrag eller ett av dina intressen som plötsligt tar fart och gör att du är väldigt upptagen. För just nu handlar det mer om att du kommer att ha mindre tid över för barnbarnen - alla tre - än du tror. Begå inte misstaget att skjuta barnbarnen (eller dina vänner, för del delen) åt sidan för att du säkert bara är så här upptagen ett tag, för det kommer att hålla i sig bra länge och om du försummar dina relationer under den här perioden så tar relationerna skada.

I grund och botten är det ändå en positiv förändring det handlar om, och korten pekar på att du kommer att göra en del spännande resor framöver tillsammans med barnbarnen. Faktiskt ser just kontakten med ditt extra barnbarn ut att bli den allra starkaste.

20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page