top of page
  • Skribentens bildTor

Få tillbaka lika mycket som du ger!

Hej. Har de senaste åren känt att livet är som tuggummi. Ett steg framåt och två tillbaka. Så fort jag ser en ljusning kommer det en motgång. När ska det vända? Vad kan jag göra själv för att förbättra min situation - har fastnat i en negativ spiral.

Tuggummiliv


Umgås med nästa och nästnästa generation. Mot våren i personliga möten, just nu gärna online.

Svar: Det kommer en ljusning redan under 2021. De kommande 3-4 månaderna kommer fortsätta vara som du beskriver dem men fram mot april kommer bättre tider långsamt att vinna och det kommer framför allt att märkas när det kommer till jobb där det öppnas för nya tjänster och karriärsteg.

Den biten kommer att komma av sig själv och är egentligen inget du behöver lägga kraft på för att förbättra, de områden du kan lyfta och som kommer ge energi och tillfredsställelse är dina sociala band. Vänner, familj och partnerskap är det som ger störst lyft. Men det handlar inte om att du ska göra mer eller ta större ansvar, snarare tvärt om.

Sålla bland dina vänner, ta bort de som tar energi från dig och bygg band till de som får dig att känna dig sedd och känna dig större. Du är en klippa för många men är de verkligen där för dig på samma sätt?

Detsamma gäller för förhållanden, bidrar ni lika, får din partner dig att känna dig lika sedd och älskad som du får hen att känna, gör ni saker tillsammans som lyfter er båda? Se över vad ni gör och ha roligt tillsammans – inte på varandras bekostnad. Samma gäller om du söker en partner, se till dina behov också.

När det kommer till familj är det nästa och nästnästa generation som inspirerar. Barn, barnbarn och unga människor är utvecklande och här gäller det mer vad de kan ge dig än du dem. Visst är de i behov av ledning ibland men ännu viktigare – låt de inspirera dig och lär dig av deras syn på världen. Framtiden kommer kräva nya tankar och de kan bidra med mycket kunskap och glädje.

58 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page