top of page
  • Skribentens bildTor

Ett tydligt budskap.

Är så tacksam för denna sidan! Nu undrar jag om jag är på rätt spår i mitt liv? Vilka förändringar bör jag göra alternativt inte göra? Har någon på andra sidan ett budskap till mig?

E-l


 

Svar: Bra frågor och tack för födelsedatumet det blir bättre med horoskop och kort i kombination.

Du är huvudsakligen på rätt spår just nu, särskilt vad gäller hur du tänker på jobb och karriär. Korten flaggar väldigt starkt för at en förändring är på väg som inte alls syns i horoskopet så här kommer det bli ändringar snart.

Utöver det är det läge att titta på utbildning och utveckling om ett par år eftersom det kliar (kommer att klia) i dig att bli mer, kunna mer och göra mer. Men som sagt det är ingen brådska.Relationsmässigt var 2020 utmanande och tankar på framtid och familj som du hade då kommer fortsätta vara viktiga. Barn, partner, familj, föräldrar, relationer och långsiktig sammanhållning är och kommer ta större plats under de kommande 10 åren. Det finns en glödande tydlighet här och här är du verkligen på rätt spår.

Se på dina relationer och satsa på dem som verkligen ligger dig nära – att stärka dem kommer ge det mycket under lång tid.

OM du känner för att satsa på träning och personligt hälsolyft kommer du få ett bra lyft i augusti-september. SÅ ta inte i för mycket på den biten innan dess då du får en superstart om du avvaktar till efter sommaren.


Budskap från andra sidan – ett avgörande väntar som kommer medföra förändringar i grunden. Inom en vecka får du viktiga besked.


49 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page