top of page
  • Skribentens bildTor

En dröm om saknad

Jag har ganska nyligen haft en dröm som jag funderat mycket över. Drömmen kändes mycket stark när jag vaknade och även de efterföljande dagarna. Jag och några kompisar gick ute på gatan, precis utanför huset där de bor. Plötsligt möter vi en annan kompis till oss alla. Den här killen och jag hade ett ganska speciellt vänskapsförhållande som helt plötsligt bara tog slut därför att han bara försvann ur mitt liv efter en semesterresa….utan att jag egentligen fick veta varför. I drömmen var killen vi mötte mycket berusad, vilket han inte alls brukar vara på "riktigt"! Han hade också sällskap med sin nuvarande flickvän. Vi mötte dem, bytte några ord och gick sen vidare.

Efteråt sa kompisarna som jag var ute och gick med så här: Men VARFÖR gör han så här och vem ska ta hand om KATTEN? Det här med katten kändes så väldigt starkt när jag vaknade och framförallt eftersom han inte har någon katt. Han har däremot barn, kan det ha nåt samband?

Vi som känner den här killen har funderat mycket på hans beteende överhuvudtaget sista året, är det det som återspeglas i min dröm?

Hoppas att ni kan hjälpa mej för det finns så oändligt mycket runt omkring allt det här som jag har väldigt svårt att lägga bakom mej och gå vidare…har många funderingar på Varför? Det finns en stor tomhet och en stor saknad i mitt liv….Tack!

"Vågen"Svar: Du har gjort en helt riktig analys av din dröm. Den handlar om att du och ditt undermedvetna försöker hitta en rimlig förklaring på vad som hände med er relation men också försöka få dig att ta upp en kontakt med honom för att få reda på vad han verkligen känner. Den nya flickvännen symboliserar att han har ett nytt liv och finns där för att du inte ska hoppas på för mycket av en ny kontakt. Ett försök av ditt undermedvetna att lägga honom bakom dig. Katten symboliserar inte hans barn utan handlar om att skapa ett band mellan er - en symbol för att du har skäl att kontakta honom. Katten representerar det band som har funnits mellan er - er vänskap faktiskt. Drömmen säger: Ta kontakt med honom väldigt rakt och prestigelöst, förvänta dig ingenting utom större klarhet om var ni står nu och var ni stod förr och se det som ett sätt att göra ett bokslut. Ditt undermedvetna hoppas naturligtvis på mer men är förberett på den här utvecklingen. Du har rätt i att vilja hitta en balans i din nuvarande situation.

30 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page