top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Efter en tuff vår följer en stark sommar och höst

Fråga Hanna och Tor:

Hej igen! Har en fråga ang mitt jobb Kommer det bli förändringar för oss? Isf när? En sak till Händer det nåt särskilt i mitt liv nu under våren?

Eva


Sätt dina egna behov först under våren - att hjälpa andra och ställa upp kostar tid och energi. Sommaren och framåt ger utrymme för större givmildhet

Svar: Det kommer inte ske några förändringar av sig självt under det här året men det finns ganska goda förutsättningar för dig att själv påverka situationen – särskilt från sommaren och framåt eftersom du kommer få en rejäl hälso- och energiskjuts från och med slutet av juni som håller i sig hela året ut. Ska du genomföra större förändringar är det alltså ett bra år eftersom du har energi och flyt med framförallt allt som är handfast, praktiskt och fysiskt under hösten.

Du har en passion och noggrannhet som smittar av sig och som du kan dra nytta av.

Korten säger följande om våren (jag använder Morigana – min Tarotlek eftersom hon är bättre på detaljer, nyanser och känslor).

Det är inte en helt lätt tid du går igenom de närmaste månaderna då du ställs inför en svår, nästan olöslig, valsituation som rör ekonomi och hemmet. Lösningen ligger i att tänka på dig själv i första hand och inte försöka dig på snabba lösningar (som till exempel att låna pengar innan du vet exakt vad som behöver göras och vad det kommer att kosta).

Det finns en väg framåt och den går via att göra det enkla valet och samtidigt ta hjälp av andra. Partner, släkt och vänner samt rådgivning utifrån gör allt enklare och ju förr du involverar andra desto lättare blir det.

Det kommer definitivt bli en förändring och den kan bli omfattande men, som sagt, den är tuff bara fram till sommaren – sedan har du en plan och en ny väg framåt.

Rådet är till dess att göra det nödvändiga och inte jaga drömmar tills du vet vad som är nödvändigt att göra och då göra det med dina behov i centrum och låta andra bistå så mycket som möjligt.

19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page