top of page

Dubbelbokning, vad ska bort?


Jag har råkat dubbelboka mig själv, jag har lovat hjälpa en kompis flytta och exakt samma dag lovat äta middag med mina svärisar. Vilket val ställer till minst elände?

"PL"


Svar: Innan jag plockar upp korten - min spontana tanke var att middagen är lättare att flytta. Men då vet jag förstås inte om det finns andra inbjudna eller om det är något särskilt tillfälle som ska firas.


Taroten säger att det kommer att bli sura miner hur du än gör. Korten antyder också att det delvis beror på att det inte direkt är första gången. Men den bästa lösningen är att du ber någon du känner att hoppa in i ditt ställe och ta över flytthjälpandet. Taroten beskriver henne som en praktisk tjej med rätt mycket muskler och en jordnära attityd. Med lite tur säger hon ja och hjälper till. Korten påpekar också att ju fortare du löser det här desto bättre. Lämna inte återbud till någondera sidan i sista sekunden.

39 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page