top of page
  • Skribentens bildTor

Ditt sjätte hus vägleder dig till rätt arbete

Kommer jag att arbeta kvar på mitt arbete eller kommer jag att byta arbete? Jag verkar aldrig hitta ett jobb som jag känner för av hela mitt hjärta. Det jag drömmer om är att öppna en egen affär, om jag skulle förverkliga mina drömmar, skulle det då att gå bra för mig? Eller skulle jag misslyckas? Vilket arbete skulle passa mig bäst? Vill ha ett arbete som man har kontakt med människor i! Kommer min ekonomi att bli bättre snart?

"B"


Ascendenten visar var dina hus hör hemma

Svar: Det är knepigt att använda astrologin när födelsetiden ligger inom en ram av två timmar. När man pratar om yrke, är det i hög grad sjätte huset som avgör. I ditt fall är det huset tomt - du ser inte mycket vett i att bara slita för sitt dagliga bröd och du brinner inte för ditt arbete. Skall du trivas måste arbetet antingen vara något lätt som du kan göra för att ha råd med en trevlig fritid, eller också måste det innehålla något annat du finner trivsamt (som t ex att du bygger upp något varaktigt åt dig själv). Men sedan är frågan om ditt sjätte hus börjar i Vattumannen eller i Fiskarna. I Vattumannen börjar det om du är född före 15:37 ungefär. Efter den tiden hamnar spetsen i Fiskarnas tecken.


Har du sjätte huset i Vattumannen bör du tycka om choklad, nötter och godbitar av olika slag. Har du sjätte huset i Fiskarna bör du snarare favorisera marmelad, fruktgodis och syrliga karameller. Kan du inte kontrollera din födelsetid kanske du känner igen dig i en av dessa två grupper.

Har du sjätte huset i Vattumannen önskar du dig egentligen ett kulturellt arbete av något slag, ett där du gör nytta och blir uppskattad - som t ex lärare, något inom politik- eller föreningsliv, eller inom teatern (om inte på scen så t ex med smink eller rekvisita). Nyteknologiska jobb som t ex med media eller IT kan också locka. En hög inkomst är viktig för dig i det här fallet.


Har du sjätte huset i Fiskarnas tecken istället söker du ett omvårdande arbete, helst inom någon form av alternativ medicin eller mental friskvård. Även forskning kan locka, likaså traditionell psykologi. I ditt fall är det dock den andliga aspekten som verkar mest framskjuten och även kontakten med människor är mycket viktig. Du vill ha ett arbete med många möten och kanske även långa resor.

Med andra ord - tycker du om choklad mest, är det kultur, media eller IT som gäller och du vill ha hög lön för att trivas. Tycker du istället om marmelad och karameller mera, så är det omvårdnad och andlig mognad som passar dig bäst att arbeta med, och för total trivsel krävs också många möten med nya människor och gärna resor i jobbet ...


Eftersom jag inte vet vad du skulle vilja sälja i din butik, vågar jag mig inte på att gissa i vilken av dessa två grupper du hör hemma. Mina tarotkort säger dock att din nuvarande bostadsort är fel ställe - vill du förverkliga dina drömmar bör du först flytta. Och du bör nog behålla ditt nuvarande jobb ett tag till om du kan, medan du planerar vad du skall göra framöver, och hur. Detta är delvis för att din ekonomi inte skall bli sämre, utan tvärtom förändras till det bättre nästa gång den genomgår ett skifte.

Tarotkorten tycker inte att du skall nöja dig med mindre än att satsa på dina drömmar. Inget är mer sorgligt än att inte ens försöka och dessutom är dina chanser att lyckas riktigt goda

38 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page