top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Ditt armband ligger inomhus

FRÅGA TOR OCH HANNA

Hej! Jag fick av min man ett guldarmband i bismarck och med flera berlocker när jag fyllde 40 år men däremot har jag ett från mitt ex när jag fyllde 30 år utan berlocker o det vet jag vad det är Jag har letat utan nåt resultat o vi ska lägga ut vårt hus till försäljning och det vore kul att hitta det om det vore möjligt. Det borde vara i hemmet eller ute på tomten Kan du se nåt efter så här långt tid

Mvh Carina


Armbandet finns med stor sannolikhet i en möbel

Svar: Stort tack för att du talade om att du har ett ganska likt armband – ofta när man letar efter just smycken är de ganska unika men när det gäller till exempel nycklar som det finns flera kopior av är det inte sällan att jag ”hittar” de som inte är borttappade först.

För det första – om ni inte ska sälja huset möblerat kommer armbandet att följa med er eller bli hittat när mi packar Det har hamnat i en möbel.

Oftast hamnar borttappade saker på logiska platser mer i det här fallet får jag ett tydligt intryck att de ligger i en säg eller soffa.

Om ni har en bäddsoffa eller fållbänk skulle jag börja kolla där.

Lycka till och som sagt – det kommer hittas när ni flyttstädar eller komma med i de möbler ni tar ut.

Enda tipset där är att montera ner möbler ni eventuellt kör till tippen.

17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page