top of page
  • Skribentens bildTor

Ditt 2021 - ett kort årshoroskop för A

Hej! Då detta år snart når sitt slut och jag börjar se lite resultat av mina mål, sker det några ytterligare förändringar för mig i början av år 2021? Är det något specifikt område som t.ex. flytt eller byte av bostad, relationer, umgängeskrets eller annat?

A

Ett bra år för utveckling, utbildning och förberedelser väntar

Svar: Trevligt att det går åt rätt håll och jag ställer gärna ett personligt litet årshoroskop för dig.

Vänner och familj under mars och främst april – april kärleksmånad och passionsmånad perfekt för nystarter och liknande. Ge dig utrymme att njuta av sånt du verkligen gillar under sommaren – lata planer och satsa på sånt som får dig att må bra (månen i kräftan i 8:e huset. Familj o nära vänner, föräldrar o barn).

Projekt galore i Augusti – här är din produktiva sommar ska du resa gör det här.

Som hälsoår ser 2021 ut att bli förvånansvärt bra för dig. Mars hinner inte in i Fiskarna under året men med undantag för mars och möjligen december 2021 ligger Mars positivt aspekterad hela året. Augusti-september blir lite speciellt för du har här enorma mängder energi men kanske inga riktigt bra utlopp Ddet gör att det kan bli en del gräl och kraftiga förändringar här som du kanske egentligen inte vill ha.

Om något måste klaras ut är det här exakt rätt läge men i övrigt vore det mycket gynnsamt att ha ett projekt eller en hobby att kasta in din energi i. Sport i alla former är bra val tilllika förändringar av dielter eller livsstil MEN se till att hålla fokus för med mycket energi följer också ökade risker för skador och olyckor för den oförsiktigt. Men som Fisk borde din noggrannhet och din omtanke räcka även för att hålla dig säker om du tänker på det.

2021 är inte ett år för långa resor (eftersom det fortsätter vara struligt i världen) men väl för mycket naturupplevelser och upptäckter av nya smultronställen i närområdet.

Sammanfattningsvis är 2021 ett bra år för förberedelser, utbildning och växande planer. 2022 blir ditt stora förändringsår så kan du vänta med flyttar, viktiga jobb byten och genomförandet av stora livsval till dess kommer allt gå mycket lättare.

149 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page