top of page
  • Skribentens bildTor

De flyttar men det blir inte tomt

Hej! Jag har fått en ny lägenhet och det blir inflytt i februari, kan bli januari om jag har tur :) I dagsläget bor jag med mina två barn. Den yngste har sökt till högskola, och flyttar om hen kommer in (det är tanken i alla fall) Kommer hon iväg? Eller blir hon kvar? Den äldsta tror jag kommer att stanna hos mig ett tag till men vet inte riktigt om det blir så då hon har träffat en kille..? Min fråga är, kommer jag att bli ensam i nya lägenheten eller kommer mina döttrar att fortsätta bo/ flytta med mig?? Tack

Malin.


Du kommer trivas och det blir lite olika vem som bor med dig men det blir inte bara du

Svar: Kort och koncist – först: Grattis till lägenheten, du kommer trivas. Under perioder kommer antingen den ena eller den andra och vid något tillfälle båda att bo med dig men de är båda på väg ut. Högskoleeleven dröjer lite längre. Dock ser det inte ut som om du blir ensam jättelänge för kärleken väntar på dig och troligen bor du med någon senast nästa år.

36 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page