top of page
  • Skribentens bildTor

Dags för en nystart?

Jag vill veta om jag ska söka nytt jobb. Jag har efter 12 år börjat tröttna lite. Eftersom lönen är rätt okej så har jag blivit kvar. Jag vet inte alls vad jag ska jobba med när "jag blir stor". Kanske söka inom min fabrik?

"Goldie"


Att vara nyttig för andra är viktigt för dig.

Svar: Det är många som funderar på förändringar just nu. Tittar man i ditt horoskop, är det viktigaste med ett jobb för att du skall trivas att det är konstruktivt, att du känner att du åstadkommer någonting påtagligt, att du får bestämma över dig själv och gärna leda arbete också, att ordergången är tydlig och att du känner att du kommer uppåt i karriären. Gör du inte det blir du med tiden mycket missnöjd. Att starta eget kan vara en lösning, helst då något ganska jordbundet. Du har den kompetens och karisma som krävs för att du skall kunna gå långt. Det finns också ett behov av originalitet hos dig som du kanske drar dig lite för (du kanske har för mycket av det i släkten) men som säkert skulle kunna komma till nytta i och för sig. Jag skulle rekommendera att du sätter dig ner i lugn och ro och funderar över vad du själv vill. Din första Saturnusretur inträffade för bara två år sedan; den för ofta med sig ett behov av ny mognad och större ansvar. I ditt fall troligen också ett större behov av att vara till nytta för andra. Det kan vara ytterligare ett skäl att fundera över att byta jobb eller i varje fall satsa uppåt.

52 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page