top of page
  • Skribentens bildTor

Blir vi föräldrar?

Nu måste jag bara få ställa en VÄLDIGT viktig fråga innan vi ger upp. Jag och min sambo har försökt bli gravida i över ett år nu, det enda det har resulterat i är två missfall (mars & maj). Jag börjar nu misströsta och jag mår allt sämre för varje gång mensen kommer. Vi har ett gemensamt barn så vi kan ju helt klart få barn tillsammans men nu vill vi ju så gärna ha ett syskon (eller fler). Kommer vi någonsin få fler barn ? Kommer det ta lång tid i så fall ? En syster eller en bror ?

Kram från en kämpande mammaSvar: Hur sorgligt det än är så är missfallen ett bevis på att det sker en befruktning. Din kropp vill helt klart bli med barn men att allt inte riktigt är helt rätt ännu. missfall sker när kroppen kollar fostrets livsduglighet, och din kropps förmåga att klara ett havandeskap. Är du orolig bör du föra en dialog med din gynekolog och kanske göra ett par undersökningar för att se att allt står rätt till men från min horisont ser jag inga stora problem. Beroende på hur nära det är sedan förra havandeskapet, vilken ålder man är i, personliga anlag och yttre omständigheter varierar kroppens känslighet. Du är just nu i slutet på en känslig period så jag ser inga hinder för att ni inte ska kunna få barn mycket snart. Möjligen dröjer det upp till två år men jag tror att det bör gå betydligt snabbare.

Under de närmaste halvåret är det här de dagar du har störst chans att bli med barn på: 22/12 mitt på eftermiddagen, 18/1 sent på natten, på morgonen den 15/5, vid lunch den 14/6, 10/7 så sent som möjligt, vid lunch den 8/8 och 4/9 runt 14.00.

Horoskopet säger att det troligen blir en dotter men min magkänsla är att du kommer att få en son, dock troligen inte det här barnet. Lycka till

24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page