top of page

Blir det här året bättre?


Förra året var inte roligt och jag frågar i all enkelhet om det här blir bättre? Särskilt jobbet, det har varit botten med tråkig stämning, projekt som ingen styr upp och för mycket att göra samtidigt som inget blir klart. Borde jag söka mig vidare eller löser det sig?

"14"Svar: Det här året kan bli mycket bättre än förra men det är ganska mycket upp till dig. Korten säger att du är sliten och att du har börjat hålla fast vid saker som inte leder framåt, och säga nej till saker som skulle föra med sig något positivt. Du är en väldigt uthållig person och i vanliga fall är det ett plus, men just nu gör det att du biter dig fast vid projekt och idéer som bara kostar dig energi. Du behöver sätta dig ner och fundera över hur mycket dina val som du gör nu skiljer sig från de val du brukar göra. Det är första steget mot att komma tillbaka till den överblick och skärpa som du brukar ha,


Ödet kommer att ge dig lite hjälp på traven också. Du får snart ett projekt att ta tag i som väcker den där entusiasmen som du brukade känna.


Det ser inte ut som om lösningen i ditt fall är att gå vidare mot något helt nytt. Du skulle antagligen känna att det var ett rejält misslyckande, och det ser ut som om situationen på ditt jobb har goda chanser att reda ut sig. Det du behöver göra är som sagt att granska hur du själv mår och ta tag i det. Se till att du får tid och energi över som du kan investera i ditt eget välmående. Resten är egentligen inte ditt problem.

11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page