top of page
  • Skribentens bildTor

Blir det fler barn?

Jag vill börja med att tacka för ett svar jag fått från Er för många år sedan nu. Då var min fråga, precis som nu, om jag och min sambo kommer att få barn. Då fick jag svaret att jag kommer att bli mamma när jag är 35. Och till vår stora lycka har vi nu en liten älsklingskille, efter många års försök så lyckades det tillslut efter flera provrörsbefruktningar. 2 månader efter min 35-årsdag. När jag fick ert svar så var det 3-4 år till min 35-årsdag så jag ville inte riktigt tro att det skulle dröja så länge. Men som det såg ut så är jag överlycklig att det lyckades överhuvudtaget. Jag kommer ihåg att när jag gjorde det sista provrörsförsöket så tänkte jag på svaret jag fått för flera år sedan. Och det stärkte mig, på något sätt så kände jag att nu kommer det att lyckas. Nu till min fråga denna gång: Efter förra försöket så fick vi 2 st embryon kvar som är nedfrysta. Vi skall göra försök att få ett syskon till vårt barn. Kan ni se om det kommer att lyckas för oss med de frysta embryon vi har, eller blir det ytterligare försök? Kommer vi någonsin att få ett syskon till vår älskling. En annan fråga jag vill ställa är om ni ser något husflytt som är på gång för oss. Vi har länge letat hus men hittar inte riktigt det vi söker eller så blir det för högt budläge för oss. Vi har nästan börjat misströsta, finns det något hopp? Jag har även sökt nytt jobb i dagarna och varit på intervju, kan ni se något om det? Efter intervjun fick jag se en platsannons med ett arbete som jag verkligen vill ha och har även sökt detta jobb. Finns det någon chans för mig där tro? Många frågor som jag hoppas få svar på. Barnfrågan är den fråga som är viktigast för mig att få svar på. Tack på förhand "MK"Svar: Jättekul att ni fick barn och att ni mår bra allihop. Mina varmaste lyckönskningar till er alla tre.

Nu till frågorna: Det kommer att gå lättare nu och minst ett, troligen båda de infrysta embryona kommer ge frukt. Dessutom kan det löna sig att bara ha sex som "vanliga". Under de närmaste åren (tre) har du goda chanser att det ger frukt också men förlita dig inte på den metoden utan planera att använda ett embryo och ju förr desto bättre (ni behöver dock inte stressa).

Oja, gott hopp för bostad men då måste ni titta utanför området ni letar i, bäst huschanser har ni om ni flyttar så kolla efter jobb och priser även utanför erat vanliga sökområden. (vi pratar norr ut, minst 10-15 mil) Annars kan det dröja några år (minst sju åtta) innan "rätt" hus är inom räckhåll.

Det nya jobbet (platsannonsen) ser ut att ha bättre möjligheter än det första. Du kommer att ha ett nytt jobb innan sommaren är här

43 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page