top of page

Blandade frågor från en Vädur


Har några olika frågor. Borde jag byta jobb? Blir min Halloweenfest lyckad? Och skulle min gamla katt acceptera en ny katt i hushållet? Och blir det här en bra helg för mig som är Vädur?

"Väduren"


Svar: Det kan löna sig för dig att byta jobb men bara om du gör det av rätt skäl. Det ser ut som om det finns en konflikt i botten, och om det gör det så borde du reda ut den först. Sedan finns det också flera alternativ till nytt jobb. Det bästa alternativet är det med den största gemenskapen - men det är också det alternativ som innebär mest slit, särskilt i början.


Din fest blir lyckad men en av de inbjudna kommer att försöka ta över tillställningen och få igenom sina egna idéer. Det blir inte bra, och du undviker det lättast genom att se till att festen är välplanerad. Har du dessutom en utvald med-värdinna så blir det troligen en succé.


Din katt skulle vara rätt grinig och avig. Inte för att kissen inte vill ha sällskap utan för att ålderskrämporna gör katten stingslig. Därför skulle det nog fungera rätt dåligt med en livlig kattunge eller aktiv yngre katt.


Helgen blir spännande men kanske inte helt okomplicerad. Du kommer att söka efter spontana nöjen och nya upplevelser samtidigt som du egentligen skulle må bra av lite lugn och ro. Stressa inte, försök inte späcka helgen med nya intryck. Du får ut mer av både sällskap och nöjen om du sänker tempot snarare än höjer det.

12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page