top of page
  • Skribentens bildTor

Behov av inspiration

Jag såg att man kunde ställa frågor till er och tänkte passa på att ställa två. Jag har enormt svårt att bestämma mig för vad jag vill göra här i livet, det är så mycket som intresserar mig. Jag läser för närvarande en utbildning som jag trivs bra med men jag funderar på om jag bör byta över till en annan liknande, (dock ngt tuffare), utbildning som jag även är intresserad av. Vad anser ni? Jag känner mig inte riktigt nöjd med min livssituation. Självförtroendet är inte, (och har kanske aldrig riktigt varit), det bästa och jag känner mig rastlös. Det mesta verkar gå emot mig den här hösten. Hur bör jag göra för att bryta den onda cirkeln? Jag skulle verkligen uppskatta om ni har tid och möjlighet att hjälpa mig hitta svar på mina frågor. "-- "


Ditt horoskop ger stora möjligheter men sätter också rejäl press på dig.

Svar: Du har ett riktigt tungt horoskop. Tungt i både positiv och negativ bemärkelse för det finns mycket olika spänningar i horoskopet men det som just nu är det din ledstjärna Saturnus som ställer till det för dig. Ledstjärnan är den planet som just stigit över horisonten när du föddes, alla har inte en men det har du. Saturnus som ledstjärna gör att du vill bygga något som är bestående, att du ständigt strävar efter varaktighet. Just nu är det jobbigt för under det kommande året så har din födelse Saturnus en kvadratur med den transita (rörliga, där den står idag) Saturnus. Det gör att du tvekar över ditt framtidsval med inriktningen att du undrar om det du gör nu är tillräckligt eller om du borde ta i mer. Ditt horoskop är väldigt stark och du klarar mycket mer än du tror MEN Saturnus är en sträng figur så det finns ingen oväntad hjälp framför dig. Du kan inte räkna med tur eller oväntat flyt. Det du kan räkna med är att du klarar det du har föresatt dig. Det som du verkligen satsar på det lyckas du med, även om det ibland känns hopplöst. Så valet är ditt för vill göra något som är svårare än det du gör nu så kommer du att lyckas men det kommer att kosta. Det finns en genvägar som skulle hjälpa din livssituation och ditt självförtroende. Du har Mars och Solen i konjunktion på hornet till Vattumannen i femte huset. Det gör att en aktiv fritid hjälper dig mycket. Något med en tävlingsinriktning som kräver både hjärna, uthållighet och fokus skapar en bra balans för dig. Det behöver inte passa in i resten av ditt liv, tvärt om lönar det sig om du håller det helt för sig. Dans, någonting med hundar eller hästar eller klättring är exempel på sådana hobbys. Det är din vilja som sätter gränserna för det finns inga yttre hinder som är oövervinneliga för dig.

55 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page