top of page
  • Skribentens bildTor

Barn, ekonomi och kärlek

Hej, och tack för det roliga horoskopet. Jättekul läsning! Skrattade högt ibland åt vissa saker som verkligen var klockrena! Nu behöver jag verkligen vägledning I ett par frågor. Efter ett långt förhållande som slutade mycket tråkigt och ett kortare utan mening har jag nu gått in i ett tredje förhållande. Allt känns bra, men jag orkar inte att det går en massa år och det inte leder någon vart. Tänkte att jag kan få en hint på vägen om detta är något för mig? vad säger korten? Ibland oroar jag mig för att han varit singel länge och kanske är för angelägen att ha ett förhållande? jag vill gärna ha familj och det vill han med, kommer vi att får barn? eller får jag barn med någon annan? En annan sak som jag oroar över mig är något som stod I horoskopet och tyvärr stämmer bra är "att jag har en snårig ekonomi", detta trots att jag tjänar bra och sällan slösar. Jag har verkligen försökt ta tag i detta och skurit ned på utgifterna. Kan jag göra ngt för att stävja min dåliga ekonomi? kommer jag någonsin att få det bättre ekonomiskt? Läser en hel del självhjälp böcker och där verkar det som om allt hänger på attityd och positiva tankar, är det så? Men det jag undrar över mest just nu är min arbetssituation, jag känner att mitt nuvarande yrke inte är rätt för mig, Jag har jobbat på samma arbetsplats i 7 år och har det egentligen rätt bra, men är fullt medveten om att jag passar bättre någon annanstans. Kommer jag att byta yrke och inriktning, vad passar jag för? Hur tar jag mig dit? Tar jag mig öht dit? Överhuvudtaget känner jag att det är mycket "kämpa, kämpa" I mitt liv. Det har jag väl egentligen inte så mkt emot, men det gör att jag funderar på om jag är inne på en "felbana"? "vilse i pannkakan"


Delade bördor ger bättre ekonomi.

Svar: Tack för berömmet. Vi har lagt ner hela vår yrkeskunskap i våra horoskop och varje gång vi får beröm är det som ett kvitto på att vi har lyckats så som vi avsett.

Nu till dina frågor. Barn ser inte så troligt ut enligt ditt horoskop. Det finns inga hinder för det men chansen att du har tur på en gång är inte så stor. Du behöver antingen tid på dig eller läkarhjälp för att hinna med att få de barn du hoppas på. Mina kort säger samma sak (trofasthet och ödmjukhet ger dig barn). Förhållandet med den här mannen kan gå bra men det kommer att bli dynamiskt (stökigt) främst eftersom hans motiv till ett förhållande inte är riktigt de samma som dina. Det finns dock fina möjligheter att arbeta er förbi det.

Positivt tänkande är inte alls allt. Kompetens, målsättning, personlighet, tur och fysiska förutsättningar spelar naturligtvis en mycket stor roll. Problemet är att de är lite svårare att adressera så många självhjälpsböcker väljer att hoppa över det helt och hållet. Ta till exempel flertalet böcker skrivna av idrottsmän och tränare. De bortser i princip alltid från den typen av problem men så kommer deras erfarenheter nästan alltid från vad de kan åstadkomma med redan topptränade, motiverade och homogena grupper av handplockade unga män. Jag tror inte riktigt att de på fullaste allvar har så mycket att tillföra en åldersblandad, könssplittrad grupp halvfriska Svenssons med skiftande bakgrunder och ambitioner. Visst betyder attityd och positivism en hel del men ska du verkligen förändra din situation så är det viktigt att du börjar med att titta på de andra bitarna (med positiva ögon) och utnyttja det du är bra på, förbättra det du kan bli bättre på och dölja eller kompensera det du inte kan förändra. Visst; det är lite mer cyniskt men jag tycker att det känns ärligare än att bara klappa på axeln och säga att positiva tankar tar dig hela vägen.

Ekonomin kommer att bli bättre. Mina kort säger att lösningen kommer genom kärlek. Du kommer att träffa någon som har ett boende som kommer att spara er båda (mest dig) stora fasta utgifter. Dessutom gör ett kärleksförhållande att du inte drar på dig de dagliga utgifter som din ensamhet leder till. Han är nog inte den man du träffar nu för han har gott om pengar och är på resa (i arbetet) när ni träffas.

Jobbet passar dig visserligen men att du börjar tröttna är inte konstigt. Du har ett behov av att känna ett tryck och en utmaning i det du gör för att du ska vara på topp. Som det ser ut nu så är du helt enkelt för van med både rutiner och resultat för att du ska känna det så. Ditt horoskop säger att du hittar nya utmaningar i att göra karriär. Inte i att lyckas med det du gör utan att helt enkelt välja att ha egenintresset som mål. Att satsa på jobb som för dig mot nya jobb o s v. Det låter säkert lite drastiskt men tänk på saken och känn efter om det kan vara något för dig.

22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page