top of page
  • Skribentens bildTor

anställning eller arbetslöshet?

Jag ska börja arbetsträna snart efter flera år av sjukskrivning. Kommer jag att klara av det? Finns det möjlighet till anställning på det här stället eller blir jag arbetslös efter träningsperioden? Hur ser sommaren och hösten ut för övrigt för mig? Har haft mycket uppförsbacke i de flesta områden i livet och vill gärna veta om det blir lättare inom snar framtid. Framförallt inom ekonomi, kärleksrelation och även övrigt socialt liv.Svar: De kommande två veckorna är avgörande för din sommar och din återhämtning. Se till att du inte överarbeta dig, var noggrann och när du känner att det börjar bli för mycket, var ärlig mot dig själv om det. Du är på rätt väg och det som väntar nu är krönet på backen. Klarar du dig igenom de kommande veckorna och mår bra så kommer hela arbetsträningen att lyckas och din framtid kommer vara betydligt ljusare.

Arbetsmässigt ser inte högsommaren ut att bli den bästa men efter den börjar det komma bra möjligheter. Det gäller inte bara arbete utan också det sociala livet. Under sommaren är det nära vänner som bor i ditt närområde som du har mest umgänge med men det kommer bli bredare i höst.

Kärlekslivet har en bra chans just nu, när du behöver tänka på dig själv som mest och sedan under sista delen av juli. I höst blir det mindre het för då är det arbete och vänner som tar upp din tid.

Men just nu är det viktigaste att du inte oroar dig, gör det du kan och orkar med tillförsikt och en vetskap om at det kommer gå bra och at du framför allt ser till att ta hand om dig om och när det känns som tyngst.

Du är som sagt på rätt väg.

38 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page