top of page
  • Skribentens bildTor

Alla frågorna på en och samma gång.

Hej, jag har tappat/ slarvat bort så många saker. Jag vill ha svar på vårt min saker är. 1 = En silver ring med tassavtryck på. 2 = En Medelaps ring i äkta guld. 3 = Ett äkta bismak halsband i silver. 4 = En tavla där det en är flicka som håller i en hund. 5 = En ljus lykta som ska stå bordet i tv rummet. 5 = Pältorkopor = Hörselskydd med Bluetooth?

Jag vill gå en väktarutbildning till våren 2021, kommer jag att klara denna utbildning ?

Kommer min man få jobb ? I sånna fall vad är det för jobb, vart ligger det och när ska han börja på detta jobb i sånna fall .

C


Ett jobb inom transport kan vara vad som helst från budbil eller varutransport till buss

Svar:

Vi börjar med det borttappade: Tassringen har jag redan pratat om, svaret ligger på borttappat på ”Frågor och Svar”den ligger på sidan.

Medelpadsringen ligger ihoptrasslad med en silverlänk av något slag, i en inte en burk mer som en öppen ask eller lågt keramikkärl – har du ett vitrinskåp eller en bokhylla med prydnadssaker så kolla i den.

Det kan mycket väl vara bismarkshalsbandet den är intrasslad i men jag har intrycket att det är ett tunnare halsband än så. OM det inte är bismarkshalsbandet ligger den ”där den ska”. Kan den möjligen fallit in bakom eller under där du brukar förvara den???

Tavlan begriper jag inte var den kan vara eftersom det står andra föremål framför den. Har du gamla tavlor eller planscher undanstuvade någonstans? Kolla bakom dem i så fall.’

Lyktan står med vaser eller ljusprylar som verkar vara säsongsorienterade. Den står i något större föremål.

Hörselskyddet verkar finnas med fritidsgrejer som verkar vara skogsaktiga i sin natur – kolla bland jakt eller fiskegrejer om ni har sådant. I annat fall bär/svampgrejer.

Nu till utbildningen. Det tveksammaste är om du går utbildningen alls eller inte. OM du går den så verkar den vara tvådelad. Den ena delen kommer att gå lätt medan den andra verkar bli problematisk. Det är de praktiska momenten som strular. Satsa inte på att bli bäst där – sikta på godkänd så slappnar du av och gör ett bättre jobb. Du lär klara utbildningen eftersom det finns arbete inom den typen av verksamhet i din framtid.

Jobb för maken är struligare eftersom jag inte spår i andra hand (bara den som frågar) MEN i dina kort ser jag att ni kommer vara ifrån varandra längre än vanligt under nästa år. Antingen betyder det jobb han pendlar till eller at han jobbar inom något som rör sig (typ med transporter) Jobbet finns huvudsakligen norr om där ni bor. Sök nu och sök brett, det kan ge napp under

48 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page