top of page

Överlever förhållandet på distans?


Jag är verkligen sugen på att gå en utbildning men den kräver att jag veckopendlar, kommer också att vara borta en del helger. Jag är orolig för att mitt förhållande inte håller för det, vi funkar jättebra ihop men har inte varit tillsammans så länge. Går det bra o skulle utbildningen leda till det jobb jag hoppas på?

"Daisy"


Svar: Korten säger att det går bra, men också att det kan finnas lösningar som du inte har tänkt på än. Kanske ni skulle kunna flytta till studieorten båda två, kanske skulle din partner kunna komma till dig på helgerna istället för tvärtom - tänk igenom situationen och se om det inte finns en del kluriga lösningar som gör distansen mindre jobbig.

Jag tror att den här utbildningen är rätt väg för dig. Om den leder till exakt det mål du hoppas på är lite oklart men mest för att det ser ut som om det kanske slutar med ett alternativ som är ännu bättre.

18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page