top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Året som kommer

Uppdaterat: 28 aug. 2019

Jag undrar hur mitt närmaste år ser ut?

/IF


Resan är nödvändig målet är ditt eget val

Du har gått igenom en hel del men har nu genom egen styrka och stöd hamnat i en situation där du kan göra någonting nytt. Du står inför en bryttid där det är din egna val som kommer leda till utveckling. Du behöver inte heller vara orolig för att göra fel val för det viktigaste är inte vad du gör utan att du gör det!

Att stanna kvar, att stå ut, att fortsätta i invanda hjulspår är det som bryter ner och ger dig en sämre framtid än den bu förtjänar. Korten talar om att vägen framåt inte blir lätt alla gånger och att den kräver övertygelse och framför allt att du tar strid för det DU vill och det DU tror på. Kort sagt, om du inte lyckas övertyga din omgivning att du har rätt och de bör lyssna på dig så kommer du få ta konflikten och helt enkelt tala om vad du tänker göra.

Det kanske låter som om det kan bli stökigt och det kommer det nog bli periodvis men betänk - det stora, nedbrytande hotet mot både din hälsa och ditt hjärta är att låta saker bero. Det är dags att ändra på saker och 2019-2020 är rätt år att göra det på.


Hälsa: Kräver arbete för att utvecklas men det är värt mödan. Konditionsträning och längre pass i lägre tempo ger mest.

Kärlek: Det finns många starka människor runt dig men korten pratar mer om innerlig vänskap än om passion (utom när det handlar om dig som person för du bär på stor passion inom dig). Det närmaste året kommer dock handla mer om din utveckling än om förhållanden.

Arbete: Ett område med stor utvecklingspotential men också din trygga punkt när annat gungar. Du kommer få erbjudanden som både smickrar och lockar och det kan vara en mycket bra ide att ta dem eller till och med söka ett arbete utanför din bekvämlighetszon men det är något du ska göra för din skull i såna fall och det ska inte var något som "passar in" i övriga planer.

Avslutningsvis: Kom ihåg att förändring är din vän, det och dina egna tankar och känslor. Välj det som är bra för dig, det som gör dig lycklig och det som du vill. Vad du än väljer kommer det bli ett år då du kommer få slita en del och att slita för det du själv vill kommer bära frukt och göra att du ser tillbaka på 2020 som ett år då du valde väg och påbörjade en ny resa.

8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page