top of page
  • Skribentens bildTor

Året lyfter från och med maj

ur ser framtiden ut, dvs detta år.. Just nu känner jag mig slut, trött m.m Men vill gärna veta lite om kärlek, jobbet o annat skoj. Om det händer nog bra på dom områdena...

Kräfta 83


natur och rörelse ger dig extra energi - särskilt från maj och framåt

Svar: Jodå det finns en hel del trevligt som väntar dig 2021 men det blir naturligtvis inte ett år helt utan utmaningar.


Kärlek: Det börjar lite knackigt men i och med sommaren kommer en rejäl ändring. Alla känner sig lättare om hjärtat och det blir lätt att träffa trevliga människor under hela sommaren. Allra bäst går det för dig under junis första hälft med dejting som börjar på sociala media och nätdejtingsajter. Under augusti är fester, konserter eller andra större evenemang rätt ställen att träffa kärleken. Sedan följer en fin kärlekshöst där du har bra chanser framförallt med människor du möter medan du sportar eller reser.

Dock ser det lite motigare ut fram till och med slutet på maj.

Bästa matchningarna hittar du i Stenbockar och Lejon.


Jobb: Inte ett jättebra år att söka jobb på, särskilt inte utanför det område du just nu jobbar i. Däremot är alla former av utbildning och studier mycket lönsamma och lägger grunden för ett rejält karriärslyft under 2022.

Tips: utbildningar – gärna på distans – ger också bra chanser att träffa kärleken (det räknas definitivt som att träffa kärleken via sociala media).


Hälsa: Med Mars i kräftan kommer ett hälsolyft i maj. Det här är rätt månad att påbörja livsstilsprojekt och sätta bra träningsrutiner. Utomhusaktiviteter ger en extra kick och ju mer naturnära desto större effekt. Vandring, cykling eller vattennära sporter ger en extra wellness effekt.

Tips – rörelse i kombination med arbete är extra bra – om du kan cykla till jobbet ger det hälsa, välmående och bra jobbenergi.


Övrigt: Du har ett öga för form och färg – alla typer av hemmaprojekt ger goda resultat – vare sig det handlar om små saker som att möblera om till jätteprojekt som att renovera källaren ger dig en känsla av nystart och omedelbar tillfredsställelse och det är sådant som funkar hela året så du kan börja med det redan nu med goda effekter.


Lycka till med ett år som blir bra mycket bättre än 2020.

90 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page