top of page
  • Skribentens bildTor

Är jag på rätt väg?

Väljer jag rätt arbetsplats - kommer jag att trivas där?

ingen signaturSvar: Mina tarotkort säger att du har en hel del dåliga erfarenheter bakom dig och att du dessutom vantrivs med din nuvarande situation. Du har ett stort behov av att få vara säker på din egen integritet. Delvis tror jag att det beror på att du vet att din kompetens inte får tillräckligt med utrymme. Nu står du i en situation där förändring är nödvändig och i det närmaste oundviklig - exakt hur den kommer att se ut är dock inte avgjort ännu. Korten säger vidare att det är omgivningen, människorna runt dig som kan tänkas ge dig bekymmer (inte själva arbetet). Bra är dock att du själv har en del mycket konkreta önskemål. Just arbetsplatsen du väljer, säger mina kort, kan väcka dina passioner (det framgår inte riktigt av korten om det är passion för arbetet eller för en person) - på gott och ont

32 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page