top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Är han värd att satsa på?

Fråga: Han och jag har ständiga gräl, och jag har börjat tveka på om vårat förhållande egentligen är värd att satsa på. Vi har varit tillsammans i över ett år, och jag är väldigt osäker på om jag egentligen älskar honom. Samtidigt har jag blivit sexuellt attraherad av en annan man, som även är attraherad av mig. Jag undrar hur farligt det skulle vara för mitt förhållande om jag spenderar en tid med den här mannen. Den här mannen råkar tyvärr vara vän med min pojkvän. Jag känner mig helt vilsen. Snälla hjälp mig. Jag skulle vilja veta om det passar mig att studera till inredningsarkitekt. Och om inte, vad kan jag studera till då?

"Lilla vilsna flicka"


Svar: När det gäller förhållandet så finns ert största problem i det att ni inte ser världen på samma sätt. Han har idéer som inte matchar dina och ju tätare ni bygger ert förhållande desto mer kommer era skillnader att märkas. Att du samtidigt dras till någon annan visar tydligt att det är något som inte fungerar mellan er i förhållandet som det är.

Så lita på dina instinkter här – det du känner om förhållandet stämmer och det är mycket bättre för er båda om du bryter nu än att ni hoppas att saker ska bli bättre. Visst finns det en chans men den är inte stor och kräver dessutom att han ändrar på väldigt mycket.

Om ni gör slut lönar det sig för er båda att du väntar lite innan du blir närmare bekant med hans vän. Precis som för tjejer är det ganska känsligt för killar att man börjar dejta deras polare. Vänta någon månad efter ni gjort slut innan du visr intresse. Gör du det tidigare finna risken att du förlorar både din pojkvän och den nya killen.

Du skulle göra ett hyggligt jobb som inredningsarkitekt men din smak är väl personlig för att du verkligen skulle trivas (risken finns att du inte känner att du får uttrycka dig i ditt arbete utan bara göra sådant som dina klienter vill ha). Om du tror att du får tillräckligt mycket utrymme så är det ett bra jobb annars så passar design, reklam eller faktiskt ännu mer säkerhetsbranschen (att designa bankentréer och utarbeta säkerhetsrutiner mm).

23 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page