top of page
  • Skribentens bildTor

Är han den rätta???

Hej! Jag har skrivit till er förut och fått så utförliga bra svar . Så nu tar jag nästa fråga...enligt det ni skrivit förut så ska jag träffa någon person som jag är kompis med nu under sommaren och hösten jag vet inte vem den personen är.. Har nu träffat en man på nätet... som bor väldigt långt bort, Norge.... Min fråga är nu är det han eller är det helt galet av mej o tro att det kan vara han...Vi mailar med varandra som vi skulle ha känt varandra hela livet..

FjärilenSvar: Det är mycket som inte stämmer med det korten sa förra gången MEN jag gjorde ett lägg på förutsättningarna och det här ser lovande ut. När ni träffas IRL kommer ni behöva lite tid och utrymme eftersom det blir som om ni får lära känna varandra på nytt. Andra sidor kommer komma i dagen och ett par av dem kommer överraska dig (inte positivt inledningsvis men ge det ett tankevarv till för det som från början verkar vara ett problem kommer kunna bli en verklig styrka om ni blir ett par).

Korten är dock fortfarande på om den där kompisen från förr så som jag ser det har du fler alternativ att ge ditt hjärta till.

Strålande kärleksmöjligheter alltså.

Lycka till

33 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page