top of page
  • Skribentens bildTor

Är det en flytt i min nära framtid?

Jag känner mig äntligen mer redo en någonsin att flytta till en ny stad. Vill flytta nu. Men söker jobb och går inte så jätte bra. Är jag ute på fel jobb spår? Vad ska jag kika efter ?

Blomman


Söderut är riktningen du ska titta i om du vill hitta något att flytta till snabbt

Svar: Nej, du är på helt rätt spår. Det är läge nu mer än någonsin och under resten av året kommer viljan att bli mer och mer framträdande och en flytt gå lättare och lättare.

Korten säger att söderut är den riktning du ska titta i och att arbeten med människors hälsa och välmående är de som är lättast att få och ger dig mest tillbaka.

Omsorg, tjänster inom hälsoföretag eller med HR är exempel på sådana jobb. Större företag är lättare att komma in i men det som verkligen kommer att ge dig mycket tillbaka är att arbeta på mindre företag vars kunder är andra, ofta större företag. Kanske konsult eller bemanningsföretag alltså.

Du har kompetenser som kan tillföra mycket och behövs även i branscher utanför de man vanligen tänker på .

Låt fantasin flöda lite och gör dig en bild om vad du ser att du kan tillföra just det företag du tittar på för tillfället och lägg in det i din ”pitch” så blir du intressant och gör dig till en intressant person även i ”udda” matchningar.

Troligast tid för att du hittar rätt är faktiskt redan nu i augusti, senast september.

Lycka till - det kommer bli ett bra halvår för dig.t

36 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page