top of page
ToH right 005.png
Tor och Hanna

Pamela Anderson

Född 1/7 1967 * Solen i Kräftan * Månen i Väduren eller Oxen * Venus i Lejonet

Pamela är Kräfta - hon är känslig, konstnärlig och intuitiv med god smak. Hon har en vilja av stål, en vilja som bara kan böjas om hon blir känslomässigt beroende - tyvärr något som ganska ofta händer Kräftor. Hon drar lätt blickarna till sig och har starka artistiska drag, som hon ibland använder för att få sin vilja igenom. Pamela är en smart dam med många intressen. Hon är väldigt lättpratad och har en stor nyfikenhet som gör att hon gärna kliver in i nya projekt och åtaganden både snabbt och helhjärtat. Ibland så till den grad att hon inte lyckas på grund av att hon helt enkelt inte har tid att lära sig hantverket innan hon har gett sig vidare in i nästa projekt.

Allra bäst lyckas hon då det krävs en kall hjärna och ett öga för de små detaljerna. Pamela har Jupiter i Lejonet och hennes största framgångar kommer sig därför av hennes personliga charm och av hennes utseende. Hon är väldigt noggrann med sitt yttre men också otålig när det kommer till att förändra kropp och utseende. Kommer inte resultaten av t ex träning omedelbart så är det frestande att ta till andra metoder som ögonblickligen ger effekt - hit hör både plastikkirurgi och stenhårda bantningskurer.

Pamela är en mycket intelligent kvinna, som förvisso inte är intellektuell eller särskilt beläst men däremot besitter både praktisk intelligens och hög EQ.

bottom of page