top of page
ToH right 005.png
Tor och Hanna

Isabella Lövin

En duglig slitvarg med hög lägstanivå

 

Isabella är bara ena halvan av MPs dynamiska duo men eftersom de tillsammans skapar lika mycket dynamik som EN urtvättat raggsocka har jag tänkt att koncentrera mig på den minst beigea av två synnerligen dugliga platshållare som båda har troféskåpen fulla av deltagandemedaljer.

Isabella är en synnerligen passionerad, duglig, lojal lagspelare som vet hur man hittar ett gemensamt ställningstagande och en väg alla kan stå bakom. Att hon valt MP är på grund av hennes djupt kända övertygelse om partiets idé, själ och avsikt.

Problemet är att hon inte lyckas förmedla den branden. Hon är en jättebra förvaltare av MPs arv och en vass bevarare av den kärna partiet har vilket länder henne stor uppskattning bland sina egna och ett ljumt ointresse från alla andra.

MP lever på att lyfta den enda viktiga frågan under de kommande decennierna och vara obekväma, att få oss att fatta tuffa beslut som går emot vårt egenintresse. Att göra som MP föreslår SKA vara obekvämt men betalningen ska också vara en känsla av rättfärdighet och ett rent samvete. Att ignorera Isabella gör inte ont, det är något man helst undviker men snabbt glömmer.

Det är lite som med veganer på fester – det finns två sorter, den som utmanar och skapar riktigt jobbig stämning men som får en att testa ”Plant Beef” nästa gång man går på MAX och sen de sorten som bara gör en trött och gör att man hämndäter en Big Mac på vägen hem, Isabella är den senare.

 

Styrka: En lagspelare, lojal, duglig och perfekt om man behöver någon som kan samla en grupp runt ett mål man är överens om eller om man behöver en syndabock, Isabella är redo att ta en för laget.

Svaghet: Inga egentliga alls faktiskt. Att vara rättrådig, artig och påläst kan aldrig vara en svaghet. Nära nog felfri som en perfekt vitkalkad vägg. Man kan beundra den men den stannar inte i minnet.

Pålitlighetsfaktor: Definitivt A i alla avseenden. Lovar vad hon kan hålla och håller det hon lovar. Förutsägbar i alla lägen. En av två partiledare man kan lämna att vakta matförrådet när den stora miljökatastrofen kommer – det skulle inte fattas en skorpa.

Kortsiktig inflytande på politiken: Nej

Långsiktigt inflytande på politiken: Nej

 

Hur vinner man lättast mot Isabella: Låt henne prata! Bry dig inte om att slösa krut eller repliker på henne alls. Hon har rätt i allt som har med miljöhotet att göra men ingen förmåga att få dina väljare att strunta i sin nästa flygcharter för det. Agera bara som om koldioxid var luft och att 22 plusgrader är en normal temperatur I JANUARI så vinner du, argumenterar du kanske folk börjar lyssna.

Sannolikaste skandal: Oetiska placeringar av pengar – inte för att hon slarvar eller är omoralisk utan för att det är OMÖJLIGT att hitta en tillräckligt ”ren” placering för att den ska vara skandalfri nog för en miljöpartist.

Guilty Pleasure: Älskar att träna, älskar ännu mer att ha en ursäkt att inte göra det.

Vårt översiktshoroskop

 Vi ställer många olika typer av horoskop. Vårt översiktshoroskop ger en snabb och lite tillspetsad bild av en person tillsammans med en kortfattad översikt av det kommande året. Eftersom det är så översiktligt är det också en perfekt form för kändishoroskop och det är ett sånt horoskop du just läst.

Du kan naturligtvis beställa ett för dig själv eller någon du är nyfiken på i vår shop.

bottom of page