top of page
ToH right 005.png
Tor och Hanna

Camilla Läckberg

Camilla är en hantverkare snarare än en poet. Målmedvetet arbete, insikt i de egna möjligheterna men också en medvetenhet om begränsningarna skapar en bild av någon som visserligen bygger sitt liv och basar över det men som också har gjort många val baserat på tillfälligheter, känslor och yttre omständigheter.

Noggrann på gränsen till pedantisk är en inte helt orättvis beskrivning av Camilla och hon är hellre överförberedd än hoppas att saker går bra bara för att de borde göra det.

Det gör också att hon har ett ganska kort men väldigt förutsägbart tålamod med andras missar. Räkna med att du får ett påpekande, en tillsägelse och en varning. Om du inte ändrar dig på de tre tillfällena kommer det bli konsekvenser vare sig det handlar om arbete, relationer eller vänskap.

 

Styrka: På sätt och vis har vi redan berört den. Noggrannheten, envisheten och viljan att inte misslyckas gör att väldigt få saker är oöverkomliga eller omöjliga. Resultatet varierar men det överträffar alltid tvivlarnas förväntningar. Att lyckas bättre än sina förutsättningar skulle kunna vara Camillas varumärke.

 

Svaghet: En av de största svagheterna kommer senare när vi pratar kärlek men när det kommer till ”vardagssvagheter” är bristen på riktning och tydliga livsmål den som ställer till det mest (och möjligen en förmåga att ”skämta” som ofta missar rätt rejält). Camilla gör saker och gör dem bra men har inte ett riktgit kall i livet. Det gör att hon ofta kastar sig helhjärtat in i projekt oh åtaganden som ger henne mycket men inte riktigt lyckas få henne att känna att hon hamnat rätt. På gott och ont kommer hon alltid spänna bågen mot nya mål och nya horisonter.

Vänskap: Många fler är vänner med Camilla än hon är vän med tillbaka. Skulle hon göra en ärlig lista över vilka hon räknar som ”vänner” är det många som skulle bli förvånade av att hitta sig på listan över ”bekanta”. Har ett brett och levande socialt liv men de som hon släpper allra, allra längst in är en mycket liten krets på mindre än en handfull personer.

Kärlek: Som med allt annat går Camilla gärna All-In för kärleken också. Hon blir lätt kär, älskar känslan och gör allt för att den ska vara för evigt. Det betyder att när någon klarat sig genom nålsögat går det undan. Förlovning, familjeplaner, gemensamt boende. Allt ska gärna ha hänt nyss för att säkerställa att det den här gången är på riktigt och ska vara för alltid. Så hur fantastiskt det än verkar just nu är visserligen oftast ”snälla” men dock uppbrott aldrig längre bort än just runt hörnet.

Oväntade sidor: Då Camilla är väldigt duktig på pengar och förstår deras värde är det många som ser henne som snål, på gränsen till närig men de kunde inte ha mer fel. För rätt orsak och i rätt syfte finns det få som är givmildare och summorna spelar mindre roll för henne. Det viktigaste är att det hon ger till får effekt och åstadkommer något. Camilla ger inte för att döva samvetet utan till saker hon tror på.

Det närmaste året: Det är ett större år på det personliga planet än när det kommer till karriär och framgångar. Familjelivet står i centrum under stora delar av året och det innehåller mer dramatik än vad som kommer märkas utåt. Det är troligt att det här är ett år av stora tillkännagivanden när det kommer till affärer men det mesta låter betydligt mycket bättre än vad resultatet kommer att bli – i alla fall på kort sikt.

Vårt översiktshoroskop

 Vi ställer många olika typer av horoskop. Vårt översiktshoroskop ger en snabb och lite tillspetsad bild av en person tillsammans med en kortfattad översikt av det kommande året. Eftersom det är så översiktligt är det också en perfekt form för kändishoroskop och det är så vi använder dem på hemsidan.

Du kan naturligtvis beställa ett för dig själv eller någon du är nyfiken på i vår shop.

bottom of page