top of page
  • Skribentens bildTor

Vita vargar jagar mig!

Jag drömde att två vita vargar jagade mig under kvällen när jag promenerade hem. Dom var inte aggressiva, morrade inte eller så. Ikväll drömde jag om en död vit varg som jag stötte på i skogen när jag promenerade med familjen. Vad symboliserar dessa drömmar om vita varg(ar)?

MonicaVargar är inte jättevanliga drömdjur, de symboliserar starka känslor och nödvändiga (ibland ödesbestämda) konfrontationer. Att de är vita antyder att det har att göra med familjemedlemmar, troligen föräldrar eller personer du ser upp till.

Att de följer efter snarare än aggressivt försöker skada dig betyder att det snarare rör något du borde veta, typ ”hemligheter” eller nyheter som kommer förändra hur du ser på dig själv och dem.

Att du sedan drömmer om en död varg innebär inte att det handlar om döden ”per se” men att det är bråttom, att nyheter behöver komma fort om de ska ge effekt eller ha betydelse.

Tips – slå en signal till familj och vänner bara för att kolla om allt är bra med dem. Du behöver inte vara orolig, det är inget ”farligt” och det berör bara en relation men kontakt är alltid uppskattat.

32 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page