top of page
  • Skribentens bildTor

Vinterfullmånen påverkar mig


Fråga: När det är fullmåne, speciellt på vintern, tidig vår, påverkas jag mycket av den. Den stämningen jag är i vid fullmåne, förstärks oerhört och jag växlar humör med stormfart. Speciellt under vinterhalvåret skulle jag kunna peka ut fullmånedagen även om det är molnigt endast av hur jag reagerar, mår, beter mig. Hur kommer detta sig? Kan jag påverka detta på något sett så jag känner igen mig själv även de perioder fullmånen är på vinter/vår.

Tacksam för svar.

"nallen"


Photo by Altınay Dinç on Unsplash

Svar: Det blir svårt för dig att ändra på din fullmånereaktion för under våren ligger den transita Solen (där solen är just nu i verkligheten) i opposition med din natala Månen (där månen står i ditt födelsehoroskop) Det skulle inte betyda så mycket om det inte vore så att din månposition stärks av en konjunktion med Ascendenten och att när Solen sedan flyttar sig så hamnar den i ytterligare någon månad väldigt illa mot din egen Sol. Särskilt bör det märkas i att du tycker att inget går åt det hållet som du vill. Det finns tyvärr väldigt lite du kan göra för att motverka effekterna av månen under våren med det finns en del som kommer att fungera. Mitt bästa råd är att resa och/eller utvecklas! När du gör det stärker du den enda del av ditt horoskop som inte påverkas negativt av Solen under den här perioden. Det behöver inte vara långa resor men om du kan skaffa dig ett miljöombyte här är mycket vunnet. Utvecklingsdelen är inte heller så komplicerad, att gå på kurser eller starta nya projekt mildrar svängningarna. Att byta jobb fungerar också. Annars kan du äta dig ifrån en del av bekymren genom att stärka den punkt som har mest positiv relation till den transita Solen. I December - januari betyder det att citrusfrukter, fågel och sallader jämnar ut humöret så länge du undviker för heta kryddor. Fet mat, bröd och pasta bör du också vara försiktig med just här medan ris är helt rätt. Vitt vin är en vinnare men annars bör du vara försiktig med alkoholen. Under februari - mars är det svårare men fisk och då särskilt lax, sill och annan fetare fisk hjälper dig en hel del. Jag hoppas att det här hjälper dig till lugnare vintrar - Tor

13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentarer


bottom of page