top of page

Vill släktingen inte att jag kommer?


Ska åka och besöka en släkting, det är bestämt sen länge. Men jag tycker släktingen låter fel när vi hörs, som om jag kanske inte är så välkommen. Vad beror detta på?

"R V"


Svar: Jag undrar om du verkligen kommer att komma iväg. Korten säger att du är välkommen men att släktingen misstänker att det finns något annat du borde göra istället, något som är viktigare för dig. Finns det till exempel en resa eller ett jobberbjudande som du avstår ifrån för att kunna åka på besöket? Det enklaste här är nog att fråga rakt ut vad det är din släkting har i tankarna. Och om det är så att du avstår något annat för besökets skull, så misstänker jag att din släkting skulle föredra att du inte gjorde så. Men som sagt, det skulle nog vara bra om ni helt enkelt pratar om saken.

15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page