top of page
  • Skribentens bildTor

Vill ha ett nytt jobb

Nu skriver jag till er igen och hoppas på turen i urvalet, just denna fråga ville ni att jag skulle höra av mig om igen närmare sommaren eftersom korten kunde visa mer eller annat. Min fundering gäller arbete! Vill INTE tillbaka till mitt gamla och det var ett tag sedan jag var där pga studier. Nu fasar jag att det inte ska dyka upp något annat för mig att söka, det har sett kärvt ut.. Jag har anmält mitt intresse till skolvärlden men inte hört något därifrån, antar att sommarlov och annat spelar roll där också. Har jag missat något, något annat jag borde tänka på? Hur blir det om jag säger upp mig? Paniken finns, tiden krymper och sommaren likaså! Ser ni något som ger mig hopp, något nytt som kommer helst nyss och ger mig lite arbetsglädje igen?

”Fjärilen


Just nu är det här bästa vägen till en bra höst.

Svar: Jodå – det kommer att lätta lite framöver och det kommer öppningar i skolvärlden som utmanar och blir spännande MEN det är inte förrän efter den 20:e som du har en bra bild av vad som gäller i höst. Räkna dock med att det kommer vara svårt att få en fast tjänst i skolan i år - bättre chanser 2021. DU är bättre förberedd än vad du tror och eftersom det är minst 14 dagar tills något alls händer skulle jag råda dig till att utnyttja de kommande 2 heta sommarveckorna åt att ladda batterierna och njuta av solen. Du har gjort allt du kan just nu, du är väl förberedd och med hösten kommer många spännande förändringar. Det kommer gå bra – just nu behöver du bara ha tålamod – och gärna lite roligt medan du väntar.

Vad gäller tidsaspekten - det kan vara så att det sker en liten överlappning så att du behöver jobba på ditt gamla jobb en stund men ett byte av arbete kommer definitivt ske under hösten

34 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page