top of page

Vilket är resmålet?


Mitt horoskop säger att det blir en lång resa i sommar, något som jag hoppats lite på men jag har inget planerat än. Kan du ser vart? Undrar också om jättebråket i min familj kommer att lugna ner sig. Jag är inte indragen, än, Hoppas det lugnar sig innan jag blir det.

"LG"Svar: Det lutar åt Asien och snarare storstad än landsbygd, men en storstad med inriktning på kultur eller andligt liv snarare än nöjen eller shopping. Men det finns många bra alternativ, det är viktigare att du väljer ett mål du själv tycker om än att det blir det perfekta resmålet.


Jag kan inte säga så mycket om bråket i din familj (jag spår bara den som ställer frågan) men jag kan däremot säga att ditt liv ser relativt konfliktfritt ut från februari och framåt - det borde rimligen betyda att bråket ebbat ut eller att du (allra minst) hittat en hållbar metod som gör att du slipper bli indragen.

10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page