top of page

Vilka lyckotal har jag?


Fungerar lyckotal och i så fall vilka är mina lyckotal? Jag vinner aldrig någonting när jag spelar.

"T"


Svar: Jo, lyckotal fungerar och det finns olika sätt att lista ut dem på. Det finns också olika saker man kan använda dem till. Olyckligtvis är det så små chanser att vinna högvinster (oavsett spel) att lyckotal inte gör så stor skillnad. Låt oss ta lotto som exempel. Chansen att pricka in sju rätt är en på 6,7 miljoner. Om lyckotal gjorde det dubbelt så sannolikt så skulle det fortfarande handla om en chans på 3,3 miljoner. Om jag inte tar fel så kostar en lottorad tre kronor numera vilket betyder att med lyckotal så har du en hyfsad chans att vinna om du investerar runt två miljoner kronor ... Och med "hyfsad" menar jag ungefär en chans på fem.

Spel lönar sig helt enkelt inte, inte ens om man har massor av tur.

Därmed inte sagt att jag ogillar spel. Det kan vara värt några kronor att få ha drömmen om den stora vinsten. Men något bra sätt att förbättra sin ekonomi på är det inte.


Lyckotal är däremot bra till andra saker. De ökar mängden tur man har i vardagliga sammanhang. De ökar chansen att man hinner med tåget, att man hittar den där saken man vill köpa till ett bra pris, att man vinner 50 kronor på en lott - de knuffar helt enkelt turen en liten smula i rätt riktning, och ibland kan det göra stor skillnad. Det kan förvandla en halvdålig dag till en som är ganska bra. Samma sak gäller andra lyckogivare, som till exempel enklare amuletter, horoskopstenar och liknande.

Man kan bära på sig sina lyckotal på en lapp. Eller om ens lyckotal är fyra, till exempel, så kan man se till att alltid bära på sig fyra av någonting.


Eftersom du skickade med dina födelsedata så kan jag ge dig följande lyckotal:

6, för att du är Våg. 9, för att Jupiter är härskaren i ditt horoskop, 6 igen, för att du är född på en fredag. 3 och 9 för att du är född i Eldtigerns år.

Det syns ett mönster - alla dina lyckotal går att dela med 3. Så det innebär att högre tal som är delbara med 3 också ger dig tur. Särskilt om summan av de siffror som ingår också blir 3, 6 eller 9. Som till exempel 54, det vill säga 18 gånger 3 eller 5+4 = 9.


Det här innebär att det lönar sig för dig att omge dig med tretal av saker. Om du till exempel kan ha antingen tre eller fyra krukväxter i ett fönster, välj tre.

28 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page