top of page
  • Skribentens bildTor

Vem ska jag välja?

Jag skulle bli så otroligt glad om ni kunde skriva lite om min framtid med kärleken och skolan. Det finns en kille som jag är lite intresserad av men jag har ingen aning om hur han känner, han ger mej små tecken, men det är inget jag direkt kan lita på. Dessutom träffade jag en ny kille alldeles nyss som var hur mysig som helst och det kändes som om det skulle kunna hända något där också. Just nu känns allt så otroligt jobbigt, jag orkar inte med pluggandet och har hela tiden en orolig känsla i magen. Jag drömmer dessutom ganska ofta konstiga och klara drömmar? "Maria"Svar: Du befinner dig mitt i en period av förändringar. Kärleken kommer att fortsätta att vara ett bekymmer ett tag framöver. Båda killarna har ett intresse för dig och det är den senare som har de bästa förutsättningarna just nu. Du bör dock ta det lite lugnt och inte stressa på. Låter du det ta lite tid blir han säkrare på vad han känner och det gör också att du får tillfälle att jämföra honom med ett par andra killar som också kommer att väcka känslor hos dig under det närmaste halvåret. Ditt hjärtas val kommer att vara självklart när du gör det så känner du dig väldigt tveksam så blir det inte sämre om du väntar. Du kommer känna dig lite mer motiverad efter sommarlovet och pluggandet kommer att gå bättre men det kommer inte gå helt av sig själv. Lägg ner mest energi på de ämnen du tycker är roligast, när resultaten börjar komma där kommer det kännas mer motiverat att se vad du kan åstadkomma i andra ämnen.

36 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page