top of page
  • Skribentens bildTor

Vem ska jag välja?

Jag är en tjej på 18 år som undrar lite över en del saker. Det är nämligen så att jag har lite pojkproblem :). Jag träffade en kille för några helger sedan, en ganska söt och trevlig grabb. Han är nyinflyttat till min stad så jag vet nästan ingenting om honom och hans förflutna. Man kan väl säga att vi strulade lite då och vi träffades sedan en gång hemma hos honom. Vi hade trevlig, och jag tyckte han verkade vettig....och kanske då att jag råkade gå lite för långt med honom för att vara första gången vi träffades ... men jag trodde ju faktiskt att han var seriös.

Jag försökte ringa honom sedan dess men han svarade inte, och jag fick grym ångest för vad jag gjort. Så träffade jag honom igår ute och han bara ignorerade mig fullständigt. Jag försökte prata med honom och frågade vad som hade hänt men han gav inget vettigt svar och det gick inte att föra en vanligt samtal med honom. Sen träffade jag min gamla pojkvän som helt plötsligt blivet jätte angelägen att prata med mig. Men där tror jag att jag vet varför, han kan nog helt enkelt inte hantera att jag inte är kär i honom något mer.

Ehm..sedan finns det en annan kille också :) som jag träffade förra sommaren på en festival, vi har hållit kontakten sen dess, han bor i en annan stad. Jag träffade honom igen förra helgen när jag var och hälsade på några släktingar. Jag hade tänkt mig att vi bara skulle ses som kompisar men så blev det inte riktigt, han förklarade sina känslor för mig och ville "bli tillsammans" med mig, men jag vet inte riktigt vad jag känner. Dels för det här med den andra killen och dels för att han bor i en annan stad och dels en massa andra saker. Ja, alltså, ni hör ju, allting är hur knäppt som helst, det är som om allt bara snurrar och jag får inte stopp på det. Hur kommer det bli här fram över med mitt "kärleksliv"? Kommer det att ordna sig? "Anna"Svar: Den första killen är lite chockad och skäms lite över sig själv. Det är inte kört men han är inte helt nöjd med vare sig hur han hanterade situationen eller med den bild han fått av dig. Strunta i honom nu och vänta tills ni hamnar på samma ställe igenom. Det kommer hända innan sommaren är över. När det händer är det bara att börja om från början, prata med honom och se det som er första träff. Då får ni en andra chans att bygga en relation.

ad gäller ditt ex så finns det inte mycket där för dig att hämta, i alla fall inte just nu.

Det finns andra som passar dig så mycket bättre. Killen i den andra staden till exempel men följ din intuition. Det är långt bort och chansen är stor att en eller båda blir sårade när ni inte vet vad som händer i den andres vardag

18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page