top of page
  • Skribentens bildTor

Vem rörde mitt ben när jag var ensam? del 2

FRÅGA TOR OCH HANNA

Hej En fråga. Om man känner en annan person sitta bredvid en i soffan (som en hallucination nästan, såg den i ögonvrån och kände dennes hand på mitt ben) fast personen är inte där. Och denna personen lever och har hälsan. Hur kan det bli så? Varför blir det så?

Pieses


Svar: Tack för att jag fick hans födelseuppgifter.

De hjälpte lite men inte övermycket. Det finns inga extrema band mellan er som kan förklara detta närmare än jag gjorde i förra svaret men du har en väldigt star förmåga att visualisera andra och kanske framför allt sådan du undermedvetet tror, känner eller anar. Om du har en outtalad (eller uttalad) längtan efter honom kan det vara en förklaring.

Den sista möjligheten är att ni har ett band från tidigare liv och det skulle kunna förklara en hel del.

Den frågan skickar jag dock vidare till Hanna som är den av oss som verkligen kan sina vägar in i det förflutna.

23 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page