top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Vem passar bäst mitt ex eller den nya?


FRÅGA TOR OCH HANNA

Hej, jag blev lämnad av min sambo i höstas, det kom oväntat och jag har velat ha tillbaka honom. Nu har det dykt upp en annan man som verkar intressant men det känns som att han är rädd för känslor. Finns det en framtid för mig med någon av de?

eRiKa


Båda funkar - men du förtjänar bättre.

Svar: Det intressanta här är att du definitivt har en "typ" för de här två "klickar" med dig på nästan exakt samma sätt. Det finns vissa skilnader mellan dem som gör att du troligen upplever dem som väldigt olika till exempel att ditt ex uttrycker sin känslor mer rakt på sak om han alls pratar om dem medan den nya använder fler ord (vilket troligen gör att du upplever honom som osäkrare då han inte är lika rak när han pratar om dem men pratar något oftare).

Men om du inleder ett förhållande med den nya kommer du snabbt att komma fram till att han är en 2.0 version av ditt ex (han matchar dig lite, lite bättre helt enkelt men är i grunden samma typ av person).

Det gör att du kan förvänta dig att ert förhållande kommer att gå på exakt samma nitar som det med ditt ex gjorde. Det innebär att du om nårga år riskerar att bli övergiven på samma sätt (men dock troligare med lite bättre förklaringar på varför.


Det finns definitivt möjigheter med båda även om de är något bättre med den nya.

Det som skaver lite är att de astrologiskt sett är så lika och det får mig att misstänka att detta är ett rebound-förhållande. Att du undermedvetet inte är redo att gå vidare och att det gör att du dras till någon som kan fylla exakt det hål som ditt ex gjorde.

Inget fel i det i och för sig men du förtjänar mer än det.


Så visst - låt ditt hjärta styra men du har chansen att bli lyckligare om du väntar lite och ser vad som dyker upp längre fram. Med tanke på ditt horoskop finns det många som kan passa men hetaste tipset är ett Lejon, Våg eller Skytt.

Du behöver inte ha brottom - kärleken finns där och du har råd att vara kräsen.

28 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page