top of page

Vem borde jag välja?


Jag dejtar två personer och det vet båda om. Men nu börjar det bli för seriöst och det känns som om jag måste välja en. Det är jättesvårt, jag gillar båda men på helt olika sätt, men jag måste eftersom vi har dragit en väldigt tydlig gräns som vi är överens om alla tre och nu vill jag utveckla ett förhållande längre än så.

Vilken passar jag bäst med?

"E"


Svar: Jag förstår vad du menar. Du delar vardagstrivsel, humor och intressen med Fisken men du är passionerad med Väduren. Konflikter har ni kanske inte hunnit med så många än men på den fronten passar du halvbra med båda, på olika sätt (du är väldigt direkt, medan Fisken alltid försöker hitta en praktisk lösning och kan vara ganska dålig på att kommunicera hur han har tänkt, och Väduren håller sitt missnöje för sig själv och har en tendens att köra med "tyst och sur"-metoden).


Tekniskt sett så pekar era horoskop på att du passar sämre med Väduren (färre delade intressen, och ni trivs inte lika bra med varandras vardagsrutiner), men om du längtar mest efter riktigt het passion så är det ändå Väduren som är rätt val. I slutänden kommer det ner till vad du själv tycker är viktigast, vardagsbiten eller passionen?

31 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page