top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Vem av dem ska jag välja?

Jag är en tjej med utländsk bakgrund. Det finns en kille som kommer från samma ställe och han är eller var min första kärlek. Han vill gifta sig med mig, men nu när vi har flyttat till Sverige så har jag blivit kär i annan kille. Jag undrar om vilken av dom kommer jag att såra. Snälla hjälp mig.

"TACK "


Photo by jean wimmerlin on Unsplash
Två olika män som ger dig två väldigt olika livsöden

Svar: Vägen till äktenskap är lång och dina gåvor på vägen kommer inte att bli accepterade. Äktenskapet kantas inte av svarta känslor utan av kamp. Se mot dina drömmar och förhoppningar när du gör ditt val och gör det inte av lusta eller heta känslor. Den förste är en handelsman, en lekfull försörjare med lätt sinne, den andre är en man av stor heder och ära. En erövrare med ett stort öde. Det säger mina kort och jag hoppas att detta gjort ditt val lättare.

14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page