top of page
  • Skribentens bildTor

Vem är rätt för mig

Min fråga är kommer min ex. tillbaka? Hon jobbar med människor och är äldre än jag, eller ska jag satsa på min f d älskarinna, eller vänta på min stora kärlek "Vågen"? Snälla ni ge mej ett råd!

"ki"


Vänta på Vågen

Svar: Ditt ex är det sämsta valet. Hon står i ett vägval och försöker avgöra hur hon ska göra med resten av sitt liv. Hon har stora planer och vill inte offra dem eller sig själv för någon annan. Just nu sätter hon sig själv i första rummet. F d älskarinnan är sårad, ledsen och hämndlysten. Men hon har också mycket på gång. Arbetar ni ut era fnurror så att hon känner sig upprättad kan ni få ett jämlikt och fruktsamt förhållande fyllt av gemensamma projekt. "Vågen" hyser heta känslor just nu men är ute efter egen vinning så det gör henne åtkomlig. Det är inte en belönande människa och hon kommer inte att ändra sig på något sätt. Ändå är hon ett bra val för kan du fånga henne blir det aldrig några fallgropar men gott om äkta kärlek.

43 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page