top of page
  • Skribentens bildTor

Vem är rätt för mig?

Är jag tillsammans med fel man och slösar jag min tid efter ett drygt decennium ihop? Om mitt ex - han vill att vi blir tillsammans igen? Efter över 30 år. Är det bättre för mig?

I-M


Om du står i valet mellan två vägar där ingen känns rätt - sök en tredje!

Svar: Det här är en jättejobbig situation eftersom det finns så många trådar som väver samman. Om du gör slut med din nuvarande som lever med sitt ”ex” minskar dina argument för att inte bli ihop med ditt ex och det vill du innerst inne inte vilket gör att du håller kvar vid din nuvarande mer än du kanske borde.

Tyvärr vet du redan svaren men de behöver sägas: Om du fortsätter vara ihop med din nuvarande som faktiskt inte anstränger sig för att göra saker bättre för er utan trivs med att de är bra för honom kommer ditt liv inte bli bättre utan fortsätta som det är nu tills han verkligen blir utsparkad av sitt ex vilket sker samtidigt som han hittar ytterligare någon ny. Risken att du alltid får ”dela” honom är alltså stor.

Samma med ditt ex – det är lätt att gå tillbaka med honom men det är ditt förflutna inte din framtid. Är det verkligen ditt förflutna du vill ha under de kommande 10-20 åren? Det är tryggt men faktiskt inte vad som är bäst för dig – det finns en mer levande framtid för dig men den är naturligtvis otryggare.

Så här kommer dina val in i bilden. Vad vill du? Vad vill du egentligen ha ut av livet för om det är större känslor och större möjligheter än du har nu behöver du börja med att ställa absoluta krav på din nuvarande och om han inte lever upp till dem då är vare sig han eller ditt ex rätt för dig.

Det finns inga löften i en ny framtid men det finns hopp – stort hopp och stora känslor.

39 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page