top of page
  • Skribentens bildTor

Vem är rätt för mig?

Hej! Jag har haft ett mångårigt förhållande med en man som det kändes som vi växte ifrån varandra så vi flytta isär men är goda vänner. Under tiden jag flytta så blev jag förtjust i en yngre man som hjälpte mej o flytta men sen kom han till mej o gjorde slut från ena dagen till den andra, efter nästan ett halvår, så jag blev nog lite chockad av allt gick så fort. Har mått väldigt dåligt efter det men nu börjat må bättre... Känner sen ca 20 år tillbaks i tiden en annan man som är en jättebra kompis. Vet inte men bland känns det som att jag saknar han o ibland inte... Hur ska jag göra? Lägga alla åt sidan o leta någon helt annan?!

”Fjärilen”


Svar: Mina kort säger att kärleken väntar dig men att det troligen dröjer till i februari 2021 tills den leder till en relation där ni börjar prata om att dela liv.

Det finns möjligheter att det kan vara med någon annan än de du nämner men i såna fall är det ytterligare någon du redan känner för korten är mycket tydliga på att det är en relation men någon du redan delar en historia med.

Nu till dessa 3 som du nämner:

Den du har haft en relation länge med: Intresse kommer finnas och du vet redan vad som väntar i den relationen. Det är en relation som gynnar honom mer än dig men den bjuder på trygghet och förutsägbarhet.

Den yngre mannen: Känner mer för dig än han vill erkänna men hans syn på sin framtid gör att han just nu inte vill bygga en relation med dig. Du får honom att känna sig äldre än han vill vara (tänk 40-årskris) och innan han är bekväm med vem han faktiskt är och inte den han vill vara kommer det inte finnas utrymme för dig i hans liv. (troligen minst 2 år snarare knappt 4)

till

”Kamraten” Det finns någon form av praktiskt hinder eller motstånd just nu (eftersom jag bara kan spå dig och inte honom vet jag inte säkert men jag tror att han har någon form av relation som ”står i vägen”). Men Annars är ni en mycket bra matchning, särskilt eftersom ni redan känner varandra som vänner för det kommer vara grunden på vilken er relation kommer att utvecklas. Här finns utrymme för både passion och harmoni men det kräver som sagt att han känner sig fri att börja något.

Med det givet lutar det åt att ditt bästa val är att titta vidare (om inte situationen ”kamraten” är i ändras eller att han aktivt väljer dig) i bekantskapskretsen.

2020 är ett bra år att inleda relationer under men det kommer som sagt dröja lite in i 2021 innan de ”fastnar” ordentligt.

26 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page