top of page
  • Skribentens bildTor

Vem är rätt?

Hej! Kan du se om det kommer att bli en relation mellan mig och de personer ? Eller om jag blir kontaktat av de även på en vänskap nivå? Tack på förhand!

Solros


Den ene kan bli en kärlekspartner direkt, den andre krävs en vänskap innan det blir hetta som består

Svar: Du har ett ganska lätt val att göra. Även om J är mer lockande på många sätt och har många kvalitéer som tilltalar dig så är en vänskap bra mycket bättre än ett förhållande. Det som på ytan ser så bra ut är just de sakerna som kommer ställa till det för i vardagen, givet lite tid så kommer det visa sig att det som lockar mest irriterar och med förälskelsens rosa linser kommer det kunna ta lite för lång tid att inse at ni inte är menade för varandra.

Så det kommer leda till smärtsamma stunder och hjärtesorg om ni blir ett par.

Det finns en väg och det är via vänskap. Om ni lär känna varandra under lång tid så kommer de svagheterna bli uppenbara innan och då blir de lättare att hantera samt at en del kommer slipas bort med tiden.

Han kommer visa ett stort intresse först men om du inte ”nappar” ganska fort svalnar det snabbt. Det är här du har chansen att bygga en vänskaplig relation med honom innan hans hjärta fastnar på nästa person.


Låt oss nu titta på R och ja, jag sparade det bästa till sist. Ni är inte en perfekt matchning men mycket, mycket lovande. Det här säger nog inte klick direkt – i alla fall inte från din sida men han har en lockelse som växer och han får dig att känna dig stark, sedd och framförallt är han rolig, lättsam och ärlig. Han kan vara lite tankspridd ibland och räkna med att han kanske inte alltid är den som håller tiderna exakt så bra som du hoppas alla gånger men han dyker upp och han har oftast en rätt rolig historia (som nästa alltid faktiskt är helt sann) om varför han var sen.

Här kommer kärleken mer smygande men den växer sig stark när den väl kommer. Och om den inte blir tillräckligt stark för en relation så finna alla byggstenar för at det ska bli en varaktig vänskap.

R är värd at satsa på och vare sig det blir ni eller inte en bekantskap som är väl värd att göra.

28 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page