top of page
  • Skribentens bildTor

Vem är min hemliga beundrare?

Jag har fått blommor levererat i några år av 1 eller 2 st. Jag får alltid på min födelsedag och alla hjärtans dag och däremellan nån gång. Buketterna är påkostade, oftast med rosor i. En gång följde det med en nalle. Nån gång choklad och geléhjärtan. Det brukar stå Micke som signatur eller inget, så därför funderar jag om det är 2 st? Sist på alla hjärtans dag fick jag 2 buketter med nån dags mellanrum med namn och utan. Oftast står det jag älskar dig Vem är det/dom? Känner jag? Varför träder ingen fram?

”Anonym”

Vem skickar lyxiga blommor?

Svar: EN mycket intressant fråga korten säger:

Avsändaren är en person som du haft ett stort inflytande på för länge sedan. Det har inte funnits någon som du i hans liv sedan dess och var han är i livet är du in hans tankar som en ikon och måttstock. Ni var aldrig älskare i ditt huvud men han ser dig som sin stora kärlek och drömmer om att hamna på en plats där ni kan bli det ”igen”.

Min tolkning: Det här kan vara en person som du faktiskt känner och träffar i ditt dagliga liv men det är i sådana fall en person du har historia med. Det här går långt tillbaka, möjligen dagis troligen grundskolan. Det kan ha varit en person du dejtade innan det gick längre än till pussar och kramar eller någon du gick i samma klass med och delade en promenad hem med efter skolan eller pussade under nån klassfest. Någon som upplevde att du var mer än alla andra och troligen hjälpte honom när du inte behövde göra det.

Att det börjat för något eller några år sedan beror med stor sannolikhet på att han navslutat ett förhållande eller att han flyttat så att han är i närheten av dig.

Korten ser ingen fara i detta men om du vill veta mer kan du fråga firman som fått beställningen om de kan hjälpa dig (det kan de troligen inte – i alla fall inte lagligen men det skadar inte att fråga).


47 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page